RAZLIKA IZMEĐU EPOZIVNICE I OSTALIH ELEKTRONSKIH POZIVNICA

Planirate venčanje? Birate salu za proslavu, dekoraciju, odela i venčanicu, ali vam nedostaju pozivnice? Ne želite da trošite previše vremena, a želite nešto originalno i jedinstveno. Prijatelji su vam za njihova venčanja već u više navrata slali razne pozivnice putem telefona u formatu slike sa informacijama. Da, to jeste jedan vid elektronske pozivnice. I da, on je podsetnik kada i gde će biti upriličeno slavlje za najllepši dan. Ali, već viđeno.
Zato smo osmislili jedinstvenu ePozivnicu, digitalnu, unikatnu, zanimljivu, a opet sa svim potrebnim informacijama. Razlike između nje i druhih elektronskih pozivnica su naočigled male, ali suštinski veoma velike.


Za početak, ePozivnica je vaš lični, mladenački sajt, dok je obična digitalna pozivnica samo vizual.
To je osnovna razlika, ne i jedina.
razlika između ePozivnice i ostalih

Onda dolazimo do druge, veoma bitne razlike. Naša ePozivnica je interaktivna, a to znači da sadrži mape događaja u realnom vremenu i upućuje goste kako da dođu do željene adrese. Zatim brojčanik koji otkucava vreme do venčanja i ostale promenljive elemente.

razlika između ePozivnice i ostalih

Druge elektronske pozivnice su statične – informacije su opisane samo tekstualnim prikazom.
razlika između ePozivnice i ostalih

Kada je reč o samom izgledu, ePozivnice sadrže zanimljive vizuale i slike budućih mladenaca u zavisnosti od izabranog paketa. Dok druge elektronske pozivnice imaju samo statični vizual.

razlika između ePozivnice i ostalih

Opcija potvrda dolaska vaših gostiju omogući će vam da ne gubite vreme oko pozivanja i raspitivanja da li će svi pozvani doći i koga će tačno da povedu. Na taj način lako i brzo možete napraviti redosled sedenja, a dragoceno vreme potrošiti na neke kreativnije detalje oko venčanja.

razlika između ePozivnice i ostalih

Ono što ePozivnice posebno diže na pijedestal i izdvaja od drugih elektronskih pozivnica jesu fotografije i video snimak nakon svadbe.

Ova najzanimljivija i možda najznačajnija razlika, omogućava vašim gostima da posle svadbe pogledaju snimke i fotografije za koje se vi odlučite da stavite na svoj lični mladenački sajt. Kod drugih pozivnica ova opcija nije moguća.
Na taj način ePozivnica ostaje aktivna i do dva meseca nakon vašeg venčanja. I kada pomislite da je vaš najvažniji dan brzo prošao, uveriće vas da sumiranje utisaka nikada nije bilo ni lepše ni lakše. To je takođe važna i značajna razlika: nastavak komunikacije sa gostima i mogućnost da gosti “bez po muke” preuzmu sve što vi okačite na vašem ličnom sajtu. Druge elektronske pozivnice bivaju zaboravljene čim obave funkciju obaveštavanja i pozivanja gostiju. ePozivnica nastaje da bude vaš pratilac, sve dok se utisci u potpunosti ne slegnu.

epozivnice